طراحی وب سایت - آموزش طراحی وب سایت با ASP.NET

در این وبلاگ مطالب مربوط به کد نویسی وب ارائه میشود

طراحی وب سایت - آموزش طراحی وب سایت با ASP.NET

در این وبلاگ مطالب مربوط به کد نویسی وب ارائه میشود

کنترل های امنیتی و Login

امروزه در صفحات وب به کاربرانی که در سایت ثبت نام می کنند خدمات متفاوتی نسبت به کاربران ثبت نام نکرده داده می شود اما چگونه می توان تفاوت بین کاربران ثبت نام شده و کاربران عادی را تشخیص داد؟ در اینجا به معرفی کنترل ها و کد های خاصی که این کار را برای ما انجام می دهند می پردازیم.  

 

کنترل Login : با استفاده از این کنترل می توان بدون نوشتن حتی یک کد این امکان را به کاربر بدهید که در سایت شما Login کند(وارد شود)  نام صفحه ی که این کنترل درون آن قرار دارد بایید Login باشد.  البته در پست های بعدی چگونگی انجام این کار بدون استفاده از این کنترل و با استفاده از کد نویسی را آموزش میدهیم.

 

کنترل LoginView : این کنترل به شما این امکان را می دهد که پیامی مناسب با وضعیت فعلی کاربر به او نشان دهید برای مثال زمانی که کاربر هنوز Login نکرده پیام " خوش آمدید مهمان " و در زمانی که کاربر Login کرده باشد پیام " خوش آمدید {نام کاربری} " را نمایش دهید. بهتر است این کنترل را در Master Page قرار دهید.  البته در پست های بعدی چگونگی انجام این کار بدون استفاده از این کنترل و با استفاده از کد نویسی را آموزش میدهیم. 

 

کنترل PasswordRecovery : این کنترل به شما این امکان را می دهد کا به کاربر امکان بازیابی رمز عبور را بدهید البته این کنترل همان رمز قبلی را نمی دهد حتی با کد نویسی هم نویشود که رمز عبور قبلی را پیدا کرد و فقط امکان جایگزینی آن با یک رمز جدید وجود دارد این کنترل کنترل کاملی می باشد و کد نویسی که وضیفه این کنترل را اجرا کند پیچیده است اما ما سعی میکنیم در پست های بعدی آن را به شما آموزش دهیم. 

 

کنترل LoginStatus : این کنترل به شما این امکان را می دهد که این اختیار را به کاربر خود بدهید که اگر به سیستم Login نکرده با کلیک بر روی لینک Login داخل این کنترل به صفحه Login که در بالا گفته شد هدایت شود و اگر هم  به سیستم Login کرده بود با کلیک بر روی لینک Logout از سیستم خارج شده و به صفحه اول هدایت شود این کنترل نیز بهتر است در Master Page قرار گیرد که کد نویسی این کنترل نیز در پست های بعد آموزش داده خواهد شد. 

 

کنترل LoginName : این کنترل به شما این امکان را می دهد که نام کاربری، کسی که به سیستم Login کرده را به او نشان دهیم. کد نویسی این کنترل بسیار آسان است که ما آن را در پست های بعدی آموزش می دهیم. 

 

کنترل CreateUserWizard : این کنترل به شما این امکان را می دهد که به کاربرای که در سایت شما ثبت نام نکرده اند با استفاده از این کنترل این کار را انجام دهند.ما در پست های بعدی کد نویسی این کنترل را به شما آموزش می دهیم. 

 

کنترل ChangePassword : این کنترل به شما این امکان را می دهد که به کاربر امکان تغییر کلمه عبور ر بدهید که کد نویسی این کنترل نیز در اختیار شما قرار می گیرد. 

 

آموزش گروه ها یا نقش های کاربری(Roles)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد